BeautyFreshFacials

Ik stel mij even voor, ik ben Nazanin. Inmiddels een aantal jaar actief met Neoderma.
Met veel liefde voor skincare ben ik mijn passie begonnen als een klein ondernemer bij mijn zus Arezoe. Zij is eigenaresse van Beautystyling. Mijn BeautyFreshFacial sluit mooi aan bij haar zaak.

Behandeling Prijs Beschrijving
Neoderma mini behandeling 60 min. €59,- Huiddiagnose, reiniging, peeling, massage met borstelapparatuur en een masker
Neoderma biopeeling Chinese kruidenpeeling 75 min €79,- Effectieve behandeling van acne, onzuivere huid, pigmentvlekkken, littekens, grove poriën, rimpels en veslapte huid, eveneens preventief als verjongend
Neoderma Bio Lift, Neo Hydro & Neo Marine Spa €79,-
Neoderma Neo Balance. 75 min €79,- Het bevat ingrediënten met een hoge concentratie van mineralen, vitaminen en sporenelementen. Met deze als doel de talgklieren in evenwicht te brengen, vettigheid te verminderen, bacterievorming te bestrijden en ontstekingen tegen te gaan. De huid wordt daardoor frisser en meer gematteerd.
Quick behandeling 45 min. €49,- Reinigen, scrub, stoombad, verwijderen van onzuiverheden, masker en afsluitend verzorging afgestemd op jouw huid.
Led Therapie. Wil je deze aansluitend op je behandeling, dat kan voor €9,99 Rood lichttherapie is een natuurlijke en veilige behandelmethode voor het herstellen van je huid, verminderen van rimpels, vlekjes, littekens, acne en het stimuleren van de collageenproductie. Zonder chemische stoffen, schadelijk UV of hitte. Deze specifieke golflengtes stimuleren de doorbloeding, huidherstel, verlaagt oxidatieve stress en zorgt dat onze lichaamscellen meer energie produceren.
Meso& BB Glow: 120 minuten €129,95 incl led therapie. Kuur van 3 behandelingen €325 (60,- voordeel) BB GLOW is een gezichtsbehandeling waarbij een mooie egale teint wordt gecreëerd. Deze behandeling helpt littekens als gevolg van acne te herstellen en bevordert tevens de teint van de huid, hetgeen resulteert in een heldere, stralende huid. Bij de BB GLOW behandeling wordt gebruik gemaakt van speciale serums op kruidenbasis. Door middel van een zogenoemde DermaPen worden de serum in de huid aangebracht. Voor een volledig effect zijn 3 tot 5 behandelingen met tussenpozen van 14 dagen gebruikelijk. Gemiddeld blijft het effect van de BB GLOW 6 tot 9 maanden op de huid de behandeling is geschikt voor zowel mannen als vrouwen van elke leeftijd.
Micro-needling Treatment zonder de BB GLOW: 60 minuten. Vanaf €99,95 Bij microneedling wordt er gebruik gemaakt van zeer fijne naaldjes die op hoog tempo vibreren in de huid. Zo maken de naaldjes kleine verticale geultjes in de huid waardoor de aanmaak van collageen en elastine wordt gestimuleerd. Dit levert een egalere en stevigere huid op. Ook worden acnelittekens en fijne lijntjes minder zichtbaar.
Hoofdmassage tijdens de behandeling €20 10 min hoofdmassage gedurende een gezichtsbehandeling
Nek- en schoudermassage tijdens de behandeling €35 20 min nek en schoudermassage gedurende een gezichtsbehandeling
Klassieke gezichtsmassage €35 15 min gezichtsmassage gedurende een gezichtsbehandeling

Neoderma